De Klussenier Eduard Zieltjens
De Klussenier Eduard Zieltjens

Belvedéreweg 12 – box 14
3762 EE Soest

Dien uw offerte-aanvraag in   

035 628 82 36
06 2397 9697
e.zieltjens@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 32170118

Even voorstellen

"Eduard is een echte timmerman in hart en nieren. Door zijn meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld is er echter weinig, wat hij niet kan."

Mijn naam is Eduard Zieltjens en ik woon met veel plezier in Soest. Als vakman ben ik beschikbaar voor particulieren en bedrijven in ‘t Gooi en omgeving. Maar daarbuiten sta ik uiteraard ook voor u klaar.

In 1977 ben ik begonnen als leerling timmerman en werkzaam geweest bij verschillende werkgevers in de bouw. Klussen was niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby. Ik was altijd aan het klussen of verbouwen, op mijn werk, thuis of bij bekenden. Dit heeft mij zoveel ervaring opgeleverd dat ik eigenlijk iedere verbouwing, renovatie- of onderhoudsklus aan kan nemen.

Bent u op zoek naar een vakman voor het installeren van een nieuwe keuken of voor een badkamerverbouwing? Dan bent u bij mij aan het juist adres. Ik ben beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij ook aan het realiseren van een nieuwe aanbouw of zolderverbouwing. Maar u kunt ook bij mij terecht voor de kleinere klussen zoals wand- of vloertegelwerk, het maken van een kastenwand, het plaatsen van VELUX dakramen, het vervangen van een deurslot of een kraan.

Mooi en vooral goed werk afleveren voor de klant en voor mezelf, dat is waar ik mijn voldoening uithaal.

Ik ben een veelzijdig vakman, die van wanten weet en niet van nonsens houdt. Ik help u graag met het vertalen van uw wensen naar een bouwkundig uitvoerbaar plan. Ik verzorg de inkoop van het materiaal, mocht het nodig zijn de inhuur van derden en uiteraard de vakkundige uitvoering. Als Klussenier bied ik mijn klanten 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Daarnaast ben ik VCA Vol gecertificeerd wat wil zeggen dat ik op de hoogte ben van de wetten en regels op het gebied van veilig werken.

U kunt mij gerust telefonisch mail contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...